Morten Hansen

Jeg er en meget træningsorienteret og humørfyldt fysioterapeut med stort fokus på, at forebygge problemstillinger. Jeg elsker selv, at træne og det smitter ofte af på mine patienter da jeg bruger en del energi på, at forklare hvorfor det er så vigtigt.  Dernæst er jeg meget manuel fokuseret og ”tager fat” hvilket i først omgang måske kan virke lidt hårdhændet men mine patienter oplever meget hurtig bedring  og kan derved se meningen med behandlingen.  

Jeg gør en dyd ud af, at mine patienter skal føle sig trygge og humor er en del af min personlighed og det skinner igennem i mine behandlinger og det er ikke sjældent, at min kollega hører høje grin og latter fra mit lokale. Har man det sjovt er det ofte noget lettere, at komme igennem et behandlingsforløb.

Udannelse og erfaring

Uddannelse:
Fysioterapeut fra Esbjerg 2003.

Efteruddanelse:
Manipulationsteknikker hos Correction.
RAH behandlingsteknikker.
Laser therapy kurser.

Erfaring:

  • 12 år med eget fitnesscenter med masser af genoptræning, individuel behandling og programlægning til alle patientgrupper.
  • 16 års erfaring med holdtræning (boldtræning og spinning).
  • Medstifter af virksomheden Sport og Fitness Sundhed der udbød behandlingsløsninger til kommuner og private virksomheder.
  • 1,5 år som kvalitetschef hos sundhedsvirksomheden PreviaSundhed der var ejet af Tryg.
  • Aktiv cyklist igennem 25 år og stor erfaring med tennis, håndbold og fodbold.
  • Målmandstræner siden 2019 hos 2 div fodboldholdet FC Sydvest 05.