Tina Ohlsen

Jeg har været fysioterapeut siden 1995 og holder meget at min varierede hverdag på klinikken. Jeg har igennem alle årene flittigt deltaget i kurser for til stadighed at få ny viden.

Jeg har i 2023 taget en diplomuddannelse til fysioterapeutisk specialist indenfor lidelser i muskler og skelet. Der er tale om højeste kompetenceniveau i Mekanisk Diagnostik og Terapi tidligere kaldet McKenzie via Daemen University i New Zealand.

Min tilgang er en god blanding min terapeutiske viden og erfaring og alt det som forskningen anbefaler og sidst men ikke mindst patientens værdier og forventninger. Du vil som patient være i centrum og både undersøgelse og behandling bliver skræddersyet til dig. Forvent en aktiv tilgang, da det giver den største og mest holdbare effekt.

Jeg ved en masse om Discus prolaps, rygsmerter, hovedpine, hold i nakken, overbelastning og skader i det hele taget osv.

Jeg har stor erfaring med rygpatienter, nakkepatienter, bækkensmerter, smerter i arme og ben og genoptræning. Vidste du for resten, at hvis du har ondt i arme eller ben så er der 40% chance for at det stammer fra lænd eller nakke.

Jeg blev uddannet som lymfødemterapeut i 2012 og ser både patienter med lymfødem og lipødem.

Jeg har derudover arbejdet en del med hjerte- og lungepatienter, brystopererede, slidgigt især i hofte og knæ (GLAD), fysioterapi til fødderne og akupunktur.

Jeg bor i Aabenraa, hvor du ofte vil se mig løbe, cykle eller vandre. Jeg har tre børn og hus med en stor have. Jeg læser bøger, hører musik og holder meget af at være udendørs. 

Uddannelse og erfaring

Uddannelse:
Fysioterapeut i Århus 1995
Cred eksamen Mekanisk Diagnostik og Terapi (MDT/McKenzie) 2001 Lymfødemterapeut fra Földiinstitutet 2012
ULRUS (udvidet lænderyg undersøgelse) 
GLAD hofte/knæ og GLAD ryg

Erfaring: 
1½ år på Skejby Sygehus primært med hjerte- og lungepatienter.
24 år på klinik i Aabenraa, Vojens, Tinglev og Århus. 
35 års erfaring med holdtræning 
15 års erfaring med løb og vandring. 

Jeg har taget rigtig mange forskellige kurser igennem årene. Ryg og nakke er mit største fokusområde hvor jeg bruger Mekanisk diagnostik og terapi (tidligere kaldet McKenzie), Maitland, Mulligan, Muscle Energy Tecnique, triggerpunkter, ANT og Myofasciel release. Jeg er også uddannet som lymfødemterapeut.